TARA VAN DIJK

Home / Lifestyle / favorieten dingen

favorieten dingen

favourites mevrouwtaraTerug van weggeweest, na 3 maanden, ben ik hier weer. Hi. Lang niet geblogd, maar to be honest, het was fijn om niet nog iets op mijn to-do lijstje te hebben. In juni had ik namelijk toetsweek en ik vond dat ik in juli wel wat rust mocht nemen. I’m lovin’ de vakantie. Rust, geen school (= geen stress), mmm… Maar nu maak ik een ‘comeback’ en laten we deze keer hopen dat ik het langer volhoud dan alle voorgaande keren.

Ik begin deze ‘comeback’ met een old-school favorieten. Ik heb de laatste maand toch veel vrije tijd gehad, nieuwe dingen ontdekt en andere dingen herontdekt, dus dat betekent dat het tijd is voor een dingen-die-ik-de-laatste-tijd-heel-leuk-vind-post.

mango passion starbucks http://mevrouwtara.nl favoritesDRINK


starbucks mango passion juice

Ik houd totaal niet van koffie, ik heb liever thee. Maar nu het zo warm is heb ik geen behoefte aan warme drank. Iets dat ze naast de vele soorten smaak koffie hebben, zijn smoothies. Ik vind deze echt hemels, dit is de ‘mango passionfruit juice’, met water. Love it! Alleen vind ik Starbucks wel een beetje duur om het vaak te kopen, meer een verwennerij.

PLAYLIST


8tracks: smells like summer

Veel vrije tijd = veel muziek. Ik heb het liefst wat geluid om me heen, geen stilte. Ik ben een beetje lui om zelf een playlist samen te stellen, 8tracks is de perfecte oplossing daarvoor. Ik heb een afspeellijst van afspeellijsten gemaakt van mijn favorieten. De enige minpunten van 8tracks zijn dat je niet naar het vorige nummer kan, maar een bepaalde hoeveelheid keer songs kunt skippen en maar een bepaalde hoeveelheid uur naar een afspeellijst kunt luisteren in een 8 uur periode.

PicMonkey CollageSERIE


grey’s anatomy // 90210

Veel vrije tijd = ook veel tijd voor series! Ik had in het begin van de maand Grey’s Anatomy afgekeken. Oeh, deze serie verdient zeker een plaats in mijn  favoriete series-ever-rijtje. Een doktersserie, is dat wel voor mij, dacht ik, maar deze serie heeft me verrast. Al hoewel, het laatste seizoen vond ik mwah, ik vind de nieuwe karakters niet zo leuk. Het wordt dan ook echt tijd aan een einde voor Grey’s, maar ik ben toch nog wel benieuwd naar seizoen 12 die er aankomt.

Ze zijn jong, intelligent en superambitieus. Hun karakters verschillen sterk, maar ze hebben allen hetzelfde doel voor ogen: de beste chirurg van hun jaar worden. De dramaserie Grey’s Anatomy laat vijf net afgestudeerde medici zien tijdens hun zware, interne opleiding in het Seattle Grace Hospital. – bol.com

Na Grey’s begon ik een nieuwe serie, 90210. Het is weer zo’n teenage drama serie en het is okay.  Niet mega spectaculair maar wel vermakelijk, ik ben al door alle 5 seizoenen immers. Na een tijdje merk je wel dat het budget wel aan de krappe kant zit, want dan gaat iedereen elkaar daten, haha. Welke serie zal ik hierna kijken?

90210 kijkt door de ogen van tiener Annie Wilson en haar geadopteerde broer Dixon. Wanneer de familie Wilson van Kansas naar Beverly Hills verhuist, beleven de tieners een cultuurshock wanneer ze op West Beverly Hills High School arriveren. De familie is in eerste instantie naar Beverly Hills verhuisd om een oogje te houden op de alcoholistische grootmoeder Tabitha Wilson, die ooit een bekende televisiester was maar nu regelmatig in een afkickkliniek genaamd Betty Ford Clinic te vinden is.

Voor Annie en Dixon wordt het leven nog gecompliceerder wanneer hun vader Harry de baan als directeur op school besluit aan te nemen. Ondanks dit weten broer en zus zich toch te mengen in een vriendengroep, waaronder de rijke en verwende Naomi, de populaire Ethan, de ambitieuze Navid en de rebelse Silver. Enkele medewerkers op school die ook gevolgd worden, zijn leraar Ryan Matthews en decaan Kelly Taylor. – wikipedia

IMG_7444kopieJEWELRY


gold necklace

Mijn favoriete ketting van het moment. Simpel, minimalistisch en daarom zo goed te combineren. Het past bij alles! Het is een lange gouden ketting, van de H&M.

Welk sieraad heb jij de laatste tijd vaak gedragen?
One thought on “favorieten dingen”
  1. Joanne 1 augustus 2015 on 19:48 Beantwoorden

    Ohh die smoothie lijkt me zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

follow me on

>> <<