TARA VAN DIJK

Home / Lifestyle / Nee, ik ben niet dood.

Nee, ik ben niet dood.

IMG_3564

IMG_5539Ik ben niet dood. Zoals je hebt gezien, ik heb amper wat gepost. Ik kan hier allemaal excuses verzinnen, maar dat komt wel later, oftewel: nu. Ik had het druk met school, geen inspiratie, etc, etc. Wat een originele excuses, haha, not. Ik ga dan ook niet beloven dat ik in de toekomst beter zal bloggen, elke week minstens 2 artikelen online, want nee, dat ga ik toch niet doen. Na een tijdje ben ik weer inspiratieloos, druk, because that’s me, helaas pindakaas.

Ik wil trouwens een big thank you voor de mensen die mijn surprise party hebben georganiseerd (omg, Tara was jarig) en er waren. LOVE U!!!!!1!11! Het was superleuk.

Bijna vergeten: hebben jullie een leuke kerst gehad? En alvast: een gelukkig nieuwjaar!!!!!

Mijn mooie voornemens voor het nieuwe prachtige jaar die ik waarschijnlijk toch niet waar maak:

– Ga sporten. Maar hallo series en chocolade?!
– Ga sparen. Verspil je geld niet aan al dat chocolade.
– Ga beter je best doen op school. Omdat het moet.
– Probeer de bovenstaande dingen waar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

follow me on

>> <<